Bu hafta sonu sabah saatlerinde hava kuru ve güneşli ancak bu durum uzun sürmeyecek. Meteorolog Jordi Huirne, Cumartesi günü dolu, gök gürültüsü ve kuvvetli rüzgarla birlikte "Mart sağanaklarıyla" karşılaşacağımızı belirtiyor. Ayrıca sıcaklıklarda 10 derecenin altında seyredecek.

Sabah saatlerinde dolu yağışı da dahil olmak üzere sağanak yağışlar ülkenin batısından başlayarak diğer bölgelere doğru yayılacak. Sağanak yağışlar esnasında sıcaklıklar 5 dereceye kadar düşebilir. Kıyı kesimlerinde rüzgar kuvvetli olacak ve öğleden sonra iç kesimlerde de etkisini gösterecek. Gök gürültülü sağanak yağışlar arasında güneş de zaman zaman kendini gösterecek. 

Akşam saatlerinde yağışlar bir süre duracak ancak gece boyunca tekrar sağanak yağışlı olacak. Ardından şiddetli rüzgarla birlikte sıcaklıklar 4 dereceye kadar düşecek.

Avrupa Parlamentosu Avrupa Engelli Kartı ve araç park kartına onay verdi Avrupa Parlamentosu Avrupa Engelli Kartı ve araç park kartına onay verdi

Pazar günü de tahminlere göre hava durumu hemen hemen aynı olacak. Ülke genelinde yer yer dolu ile birlikte sağanak yağışlar görülecek, rüzgarın da etkisiyle sıcaklıklar 9 derecenin altında seyredecek. 

Önümüzdeki hafta sıcaklıklar tekrar 13 derece civarına yükselecek ve yağış ihtimali azalacak, güneş de kendini daha fazla gösterecek.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.