Tatilini geçirmek için memleketi Mersin’in Mut ilçesine giden M.C. tatilinin bitiminde ikamet ettiği İtalya’ya döndü. İnternet üzerinden banka hesabını kontrol eden M.C. o anda hesabında bulunan 800 bin liranın Karaman’daki şubeden çekildiğini fark etti.

Mağdur gurbetçi derhal durumu banka yetkililerine bildirdi. Yetkililerin bankanın kamera kayıtlarında yaptığı incelemede şubeye gelen bir kişinin kimliği ibraz ederek imza karşılığında parayı aldığı belirlendi. 

M.C’nin şikayetçi olması üzerine Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. 

Ekipler bankanın güvenlik kamera kayıtlarındaki görüntüleri Plaka Tanıma Sistemi (PTS) üzerinden kontrol edince Karaman’dan Mersin’e giden H.D. ve C.E isimli şüphelileri yakaladı.

İki zanlı emniyetteki işlemlerin ardından Karaman Adliyesi’ne sevk edildi ve çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş