Dünyanın en hızlı büyüyen para transferi şirketlerinden biri olan TransferGo, 2020 yılını başarılı bir şekilde kapatırken, 2021 için de önüne önemli hedefler koydu. TransferGo, bu doğrultuda ilk büyük adımını elektronik para ve ödeme hizmetleri alanının lider firmalardan Birleşik Ödeme ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle atıyor.

Gerçekleştirilen iş birliğiyle, Avrupa’dan TransferGo hizmetleriyle Türkiye’ye gerçekleştirilen para transferlerinin yanı sıra, Türkiye’den de dünyanın birçok ülkesine para transferi yapma imkanı hayata geçecek. Yeni hizmet, özellikle yurt dışındaki aile fertlerine veya orada okuyan çocuklarına güvenli, hızlı ve basit şekilde para transferi gerçekleştirmek isteyen müşterilerin hayatını kolaylaştıracak. Ayrıca yine yurt dışından yapılan alışverişlerde de bu hizmet kullanılabilecek. Para transferleri, 6.99 TL ücretle ertesi gün teslimat veya 9.99 TL ücretle gün içinde teslimat seçenekleriyle yurt dışındaki alıcıların hesabına ulaştırılıyor olacak.

İş birliğiyle ilgili açıklamalar yapan TransferGo’nun Türkiye ve Bölge Büyümesinden Sorumlu Müdürü Senem Ergüvenoğlu, şöyle konuştu: “Tüm dünya olarak gerçekten zorlu bir dönemden geçiyoruz. Ama bu zorlu koşullarda dahi hem mevcut hem de yeni gelecek müşterilerimize en yenilikçi, güvenli, hızlı çözümleri sunmaya devam etmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz.  Bu yıl için Türkiye’deki en önemli hedefimiz ödeme sistemleri alanının önde gelen firmalarından Birleşik Ödeme ile güçlerimizi birleştirerek yurt dışı para transferlerine kalıcı ve uygun fiyatlı bir hizmet sağlamaktı, bunu yılın başında hayata geçirmekten dolayı çok mutluyuz. Hizmetimizin, özellikle yurt dışında yaşayan çocuğuna, yakınına, dijitalin getirdiği tüm avantaj ve kolaylıklarla para transferi gerçekleştirmek isteyen kişiler tarafından yoğun ilgiyle karşılanacağını düşünüyoruz. 2021‘de hem iş birliklerimizle hem de aldığımız yatırımlarla servisimizi dünyanın dört bir yanına taşımaya devam edeceğiz.”
 
Arkadaş Öner programıyla 200 TL kazanma imkanı

TransferGo hizmetlerinin dikkat çeken tüketici dostu yönlerinden biri de Arkadaş Öner programı.  Davet edilen her arkadaş için 200 TL hediye eden programın da getirdiği ivme, TransferGo'ya 2019'a göre 3 kat daha fazla yeni müşteri kazandırmıştı. Arkadaş Öner programı 2021’de yeni dönemde de devam ediyor ve hem Türkiye’ye hem de Türkiye’den olan transferlerde de kullanılabilecek.
TransferGo 2020 yılı sonunda global çapta toplamda 2.5 milyon müşteriye ulaşırken, 2021 yılı başında da hizmet verdiği ülke sayısını ise 166’ya yükseltmişti. Türkiye ayağında ise, TransferGo hizmetleri sayesinde Avrupa'dan Türkiye'ye gerçekleştirilen transferler, 2020 yılında 2019'a göre tam 3 kat arttı. Aynı süre zarfında, yeni müşteri sayısı ise 2 kat arttı. 

TransferGo’nun web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

TransferGo Hakkında

TransferGo, yurt dışında yaşayan kişilerin banka işlem ücretleri ödemeksizin ülkelerindeki yakınlarına para göndermelerini sağlayan uluslararası bir para transfer şirketidir. 2012 yılında İngiltere’de kurulan şirketin genel merkezi Londra’dadır. TransferGo'nun Berlin, Vilnius, Istanbul ve Varşova'da da ofisleri bulunmaktadır. TransferGo, dünya çapında 166 ülke arasında uluslararası, hızlı ve düşük maliyetli para transferleri sunmaktadır. Tüketiciler, TransferGo'nun yenilikçi iş modeli sayesinde yurt dışına para gönderebilir. Bu, para transferlerinin yerel para gönderimleri gibi işlediği ve paranın ülke değiştirmeye gerek olmadığı anlamına gelir. TransferGo, 2018 yılında Europas Ödülleri'nin “Yılın En Hızlı Yükselen Girişimi” kategorisinde finalist olarak aday gösterildi. www.transfergo.com.tr
 
Birleşik Ödeme Hakkında

2010 yılında kurulan Birleşik Ödeme, 2015 yılında elektronik para ve ödeme sistemleri lisansını alarak Türkiye’nin ilk e-para lisans sahibi şirketlerinden biri olmuştur. Türkiye’de Fintech-as-a-Service (FaaS) vizyonu ile faaliyet gösteren ilk ve tek firma Birleşik Ödeme, kurumların dijital ve finansal dönüşüm süreçlerinde onların stratejik çözüm ortağı olarak finansal işlem yetkinliklerini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Birleşik Ödeme’nin en güncel teknolojilerle sunduğu fintech servis platformları ile kurumlar, müşterileri ve geniş bayi ağından oluşan ekosistem yönetimi süreçlerinde maliyetlerini minimize ederken, yeni gelir kalemleri yaratarak mevcut verimliliklerini ve çevikliklerini arttırma imkanı bulmaktadır. Birleşik Ödeme tarafından kurumlara ihtiyaçları paralelinde sunulan çözüm önerileri; e-para dijital cüzdan, sanal veya fiziksel ön ödemeli kart, yurtiçi ve yurtdışı para transferi, online/offline tahsilat, ve kiosk/akıllı kasa çözümleri olarak 5 ana dikeyde şekillenmektedir. www.birlesikodeme.com

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın