Olay, Groningen'deki Helperzoom'da pazar gününü pazartesiye bağlayan gece meydana geldi. Tehdit edici bir durum yaşandığı ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine geldi. Evde tam olarak ne yaşandığı bilinmiyor ancak emniyetten yapılan açıklamada, ekipten bir polisin ateş etmek zorunda kaldığı bildirildi.

Açılan ateş sonucu Groningen'de ikamet eden 24 yaşındaki kadın ağır yaralandı ve kısa süre sonra hayatını kaybetti.

Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma yürütülüyor ve Devlet Araştırma Bürosu soruşturmaya dahil edildi. Savcılık, olayın ceza soruşturması gerektirip gerektirmediğini belirlemek için bir araştırma başlattı. Gerekli incelemeler yapılmadan olay hakkında daha fazla açıklama yapılamayacağını belirtti.
Önümüzdeki günlerde tanık ifadeleri alınacağı ve delil araştırması yapılacağı belirtilirken, araştırmanın ne kadar süreceği hakkında bir açıklama yapılmadı.

Komşular gürültüye uyandı
Ölen kadının komşuları, bölgesel yayın organı RTV Noord'a saat 00.30 civarında yüksek bir gürültüyle uyandıklarını belirtti. Sokakta çok sayıda ambulans ve polisin olduğunu belirten mahalle sakinleri, “Burası sakin bir mahalle, burada böyle şeyler olmaz” şeklinde ifade kullanarak şoke olduklarını dile getirdi.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Hollanda’da bir kadın polis eski eşini öldürmeyi planlamaktan gözaltına alındı Hollanda’da bir kadın polis eski eşini öldürmeyi planlamaktan gözaltına alındı

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş