Gıda Zinciri Güvenliği Federal Ajansı (FAVV) tarafından yapılan açıklamada, Leslie markasına ait bir cipsde glüten tespit edildiği ve özellikle glütene alerjisi olan vatandaşların bu cipslerden tüketmemesi gerektiği belirtildi.

FAVV açıklamasında "RASFF (Gıda ve Yemler için Hızlı Alarm Sistemi) üzerinden gelen bir bildirim üzerine, 'Clover Chips Barbekü Tadı' ürününde 'gluten' alerjeninin varlığı tespit edilmiştir." denildi.

Açıklamada geri çağırma işleminin 85 ve 145 gramlık 'Clover Chips Barbekü Tadı' isimli cipsler için yapıldığı kaydedildi. Geri çağırma işlemi 106302, 107600, 107766 ve 109021 parti numaralı paketler için geçerli.

clover chips

IKEA, yangın riski nedeniyle Hollanda, Almanya ve Belçika’da powerbankleri geri çağırdı! IKEA, yangın riski nedeniyle Hollanda, Almanya ve Belçika’da powerbankleri geri çağırdı!

Çeşitli satış noktalarında satışı yapılan ürünü daha önceden satın alan ve özellikle glutene karşı alerjisi veya intoleransı olan kişilerin ürünü kesinlikle tüketmemesi hatırlatıldı. 
Haber: Halil Uygun 
©Sonhaber.eu

Fotoğraf: CrafterChef - Pixabay

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş