Şans oyunları şirketi Française des Jeux (FDJ) tarafından yapılan açıklamada göre 18 Nisan Perşembe günü, Lyon’lu bir çift bir tütün dükkanına gitti. Kadın ve adam bir sayı dışında neredeyse aynı on sayıdan oluşan Keno piyango bileti seçti.

Fransa’da Paris Olimpiyatları açılışı öncesi tren hatlarına saldırı Fransa’da Paris Olimpiyatları açılışı öncesi tren hatlarına saldırı

Keno'da her gün iki çekiliş yapılıyor. Her seferinde olası 70 sayı arasından 20 sayı çekilir.

Yapılan çekilişte çiftin seçtiği biletlerdeki numaralar çıkınca, hem kadın hem de adam 1,8 milyon euro kazandı. Yani çiftin serveti bir günde 3,6 milyon euro birden arttı.

İsimlerinin gizli kalmasını isteyen çift, büyük kazançları sayesinde yavaş yavaş çalışmayı bırakıp, gönüllülük bazında faaliyetler yapmayı planladıklarını belirtti.

FDJ'nin aktardığı bilgilere göre çift özellikle bir dernek kurmayı düşünüyor.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş