Paris’e yakın Viry-Chatillon’daki perakende zinciri Leclerc mağazasının otoparkında bir araç içerisinde 22 yaşındaki üniversite öğrencisi bir Türk gencinin cesedi bulundu. Polis olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu çözmek için soruşturma başlattı.

Le Parisien gazetesini haberine göre, 22 yaşındaki Ö.A. adlı gencin cesedi, bu hafta 4 Mart Pazartesiyi 5 Mart Salı gününe bağlayan gece saatlerinde Paris’e yakın Essonne iline bağlı Viry-Chatillon kentinde bulunan Leclerc perakende zincirine ait otoparkta duran bir aracın arka koltuğunda bulundu. 

Fransa’da çocukları suç işleyen bir aile oturduğu sosyal konuttan atıldı Fransa’da çocukları suç işleyen bir aile oturduğu sosyal konuttan atıldı

Ö. A.’dan uzun süre haber alamayan arkadaşı polise haber verdi ve aynı zamanda kendisi de telefon bilgileri sayesinde Ö. A.’nı bulunduğu yeri tespit etti. Polis bu bilgiler eşliğinde belirtilen adrese geldiğinde Ö.A.’yı aracın arka koltuğunda başına torba geçirilmiş bir halde buldu. Polis ölen gencin yanında bir helyum tüpü ve hortum bulunduğunu kaydetti.

Olayla ilgili olarak intihar iddiası ile soruşturma açılmış olsa da cinayet şüphesi üzerine de soruşturmanın sürdürüleceği belirtildi.

Gazetenin haberinde üniversite öğrencisi olduğu belirtilen Ö. A.’nın, polislerin olay yerine intikal etmeden birkaç saat önce öldüğünün tespit edildiği aktarıldı.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Pixabay - Pexels.com

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.