Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası yarı final maçında İtalya ile kozlarını paylaştı. Filenin Sultanları son olarak Polonya'yı 3-0'lık set sonucuyla eleyerek adını yarı finale yazdırmıştı. İtalya karşısında da 3-2 galip gelen Filenin Sultanları finale çıktı.

2023 CEV Avrupa Şampiyonası yarı final maçında  Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, İtalya ile kritik bir maça çıktı.

Filenin Sultanları, İtalya'yı 3-2 devirerek şampiyona da adını finale yazdırdı.

Milletler Ligi'ni zirvede tamamlayarak altın madalyayı kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda İtalya'yı yarı finalde 3-2 mağlup ederek adını finale yazdırdı. İtalya setlerde 1-0 ve 2-1 öne geçmesine rağmen Filenin Sultanları, Melissa Vargas ve Ebrar Karakurt'un önderliğinde muhteşem bir geri dönüş başlattı ve karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Ömer Aşıran