Belçika’nın Maaseik kentinde Steengoed Arena’da karşı karşıya gelen Greenyard Maaseik – Fenerbahçe Parolapara müsabakasını izleyenler arasında T.C. Anvers Başkonsolosu Batu Kesmen, Belçika Türk Spor ve Kültür Federasyonu Başkanı Nedim Koçaslan, Almanya ve Belçika Fenerbahçe derneği yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda Fenerbahçe taraftarı yer aldı. 

Fenerbahçe taraftarları takımı destek için sık sık slogan atarak davul zurna eşliğinde destek verdi.

_ND64900-1
 
Maç, Belçika'nın Maaseik kentindeki Steengoed Arena'da gerçekleşti. Fenerbahçe taraftarları, takımlarını desteklemek için coşkuyla sloganlar atarak müsabakayı renklendirdi. 

_ND64873

Fenerbahçe, zorlu rakibi Greenpark Maaseik karşısında etkileyici bir performans sergileyerek 3 seti de kazandı. İlk seti 22-25, ardından gelen 2 seti ise büyük heyecanla 22-22 eşitlikle tamamladı. Uzayan sette ise Fenerbahçe, 34-32'lik skorla galip gelerek zaferi elde etti. 

_ND64931-1

Bu turun rövanşı ise 7 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'de Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanacak. 

Karşılaşmayı Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt da izledi.

_ND42522-1
 
Fenerbahçe, Vahit Emre Savaş, Drazen Luburic, Yiğit Gülmezoğlu, Mahdi Jelveh Ghaziani, Dick Kooy, Murat Yenipazar'dan oluşan altısı ve liberolar Hasan Yeşilbudak ve Caner Dengin ile sahaya çıktı.
Müsabakayı 1. hakem Phlippe Enkerli (İsveç), 2. hakem Tomas Buchari (Çekoslovakya) ve 3. hakem Frans Loderus yönetti.

_ND42407-1
Baş antrenör Kerem Eryılmaz, galibiyeti camialarına armağan ederek, "Hedefimiz gruptan çıkmaktır. Grubumuzda 2 tane güçlü rakibimiz var. Ama kendimize güveniyoruz ve bunu başaracağımıza inanıyoruz. Bugün burada galip gelmek çok önemliydi ve bunu başardık. Takımımızı ve sporcularımızı destekleyen tüm gurbetçi taraftarlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Haber: Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.