14 Mart tarihinde alışveriş için evinden ayrılan ve 15 gündür kayıp ilanları ile aranan 37 yaşındaki Ercümet’in ölüm haberi, ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

Geçtiğimiz cumartesi sabahı ( ! Nisan 2017) Rotterdam Limanı’nda br işçinin suyun üstünde bir karaltı görerek polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen sahil güvenlik ekipleri bir erkek cesedi ile karşılaştı.

Derhal sudan çıkartılarak otopis için adli tıp merkezine götürülen cesetin 14 Mart tarihinden itibaren kayıp ilanları ile aranan Ercüment Çabuk’a ait olduğu tespit edildi.

Ailesi tarafından da teşhis edilen Ercümet Çabuk’un cenazesi, defin işlemleri için morga kaldırıldı.

Yapılan işlemlerin ardından bugün Rotterdam Kocatepe Camide öğlen namazını mütakip kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere memleketi Burdur’a gönderildi.

Ercümet Çabuk’ın ölüm sebebinin suya düşme sonucu boğularak olduğu belirtildi.

©SONHABER.EU