Fransa’nın güneyindeki Toulon kentinde bir bakımevinde kalan “Dünyanın en yaşlı insanı” unvanını taşıyan 118 yaşındaki Fransız rahibe Lucile Randon, diğer adı ile Rahibe André, yaşamını yitirdi.

Ülke basınındaki haberlere göre, Randon’ın kaldığı bakımevinin yetkilileri, rahibenin salı günü yatağında hayatını kaybettiğini belirtti.

Yetkililer, “Duayen hemşire Andre” olarak da anılan Rahibe Randon’un ölümünden üzüntü duyduklarını ancak kendisinin uzun zamandır ölümü arzuladığını ve erkek kardeşinin yanına defnedilmeyi istediğini ifade etti.

Geçen yıl 25 Nisan’dan bu yana dünyanın en yaşlı insanı unvanını elinde bulunduran Rahibe Lucile Randon şubat 1904 doğumlu ve 1944 yılında Rahibe André ismini aldı. Rahibe, 2021 yılının başında Covid-19 atlatmıştı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.