Toplantı, partinin geleceğe odaklı vizyonunu yansıtan bir etkinlikte gerçekleşti. Adaylar, deneyim ve yeniliği, uzmanlık ve yetenek, güç ve dinamizmi bir araya getiriyor.

Liste başı, aslen Rizeli olan 32 yaşındaki Stephan van Baarle. Van Baarle, çok kültürlü toplumun gücünü temsil ediyor. İkinci sıradaki isim, Schiedam Belediye Encümen Azası olarak görev yapmış ve geçen yıl Hollanda'nın en iyi belediye meclisi üyesi seçimlerinde finale kalmış olan 31 yaşındaki Doğukan Ergin.

Üçüncü sırada, hukuk ve finans alanında uzmanlaşmış Ismail El Abassi bulunuyor. Dördüncü sıradaki Aalâa Alrubey, gençliği temsil ederken, beşinci sıradaki Emel Gün, güçlü bir işkadını olarak biliniyor. Listede yer alan diğer isimler; Yıldırım Usta, Nancy Rijssel, Abdul Maroof, Yaw Mac-Intosch ve Mehmet Safrantı.

DENK partisinin Parlamento Seçimleri için açıkladığı aday listesinin tamamını şu linkte bulabilirsiniz: DENK Aday Listesi

DENK Grup Başkanı van Baarle, "Bu liste, Hollanda'nın çeşitliliğini ve gücünü yansıtan harika bir yansımadır. Artık şimdi, yeni nesil DENK üyelerinin ülkemizin karşılaştığı zorluklarla cesurca mücadele etmelerinin zamanı. Irkçılık, ayrımcılık ve Müslümanlara yönelik nefrete karşı birlikte savaşacağız. Fırsat eşitliğini sağlamak için yola çıktık. Adaletsizliğin zincirlerini hepbirlikte kıracağız!" dedi.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Editör: Ömer Aşıran