Hollanda Demir Yolları (NS) önümüzdeki hafta Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Delft, Alphen aan den Rijn, Rijswijk, Voorburg, Waddinxveen ve Boskoop'ta gerçekleştirilecek bakım çalışmaları nedeniyle bazı hatlarda seferlerin yapılmayacağını açıkladı. Bazı hatlarda ise sefer saatlerinde değişiklik yapıldı. Tren seferlerinin yapılamayacağı hatlarda yolcular otobüslerle taşınacak.

Aşağıda, hangi tarihte ve hangi hatlarda trenlerin çalışmadığına dair bilgileri bulabilirsiniz.

Den Haag Centraal - Den Haag Ypenburg
16 ve 17 Ağustos Çarşamba ve Perşembe günleri, Den Haag Centraal ve Den Haag Ypenburg arasında sefer yapılamayacak. Bu hat için otobüs seferleri yapılacak ve otobüs ara durak olan Voorburg istasyonunda da duracak. Den Haag Merkez'den Zoetermeer veya Gouda'ya trenle giden yolcuların Schiphol veya Rotterdam üzerinden seyahat etmeleri tavsiye edildi.

Den Haag Centraal - Dordrecht
16 veya 17 Ağustos'ta Den Haag Centraal - Dordrecht hattında gecikmeler yaşanacak bu nedenle yolculuk öncesi sefer saatlerini kontrol etmeniz gerekiyor. Den Haag Holland Spoor, Den Haag Moerwijk, Rijswijk, Delft ve Delft Campus istasyonlarında duran trenlerin sefer saatleri değişecek.

Den Haag Holland Spoor - Rotterdam Centraal
16 Ağustos Çarşamba gününü 17 Ağustos Perşembe gününe bağlayan gece, 01.15 ile 04.45 saatleri arasında tren seferleri yapılmayacak. Bu hatta otobüs seferi konulacak ve otobüsler Delft'te de duracak.

Gouda - Rotterdam Centraal
Bu hat üzerinde de 16 Ağustos Çarşamba'dan 17 Ağustos Perşembe'ye bağlayan gece 01.15 ile 04.45 saatleri arasında tren seferleri yapılmayacak. Bu hat yolcuları için ek otobüs seferleri olacak.

Den Haag Ypenburg - Woerden
19 ve 20 Ağustos Cumartesi ve Pazar günleri Den Haag Ypenburg ile Woerden arasında tren seferleri iptal edilecek. Bu hatta Zoetermeer ve Gouda'daki farklı istasyonlarda duracak otobüsler çalışacak. Trenle seyahat etmek isteyen yolcuların Leiden Centraal üzerinden yolculuk yapması tavsiye ediliyor.

Gouda - Alphen aan den Rijn
19 ve 20 Ağustos Cumartesi ve Pazar günleri Gouda ile Alphen aan den Rijn arasında tren seferleri yapılmayacak. Bu hatta Gouda, Waddinxveen, Boskoop ve Alphen istasyonlarında duracak otobüs seferleri düzenlenecek.

Gouda - Rotterdam Centraal
19 ve 20 Ağustos'ta Gouda ile Rotterdam Centraal arasında trenler farklı sefer saatlerinde çalışacak. Yolcuların yola çıkmadan önce çalışacak sefer saatlerini kontrol etmesi öneriliyor.

Leiden Centraal - Zaandam
Leiden Merkez - Zaandam hattında 19 ve 20 Ağustos'ta Amsterdam Sloterdijk ile Zaandam arasındaki kısımda tren seferleri yapılmayacak. NS, yolcuları taşımak için otobüs hizmeti sunacak.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş