Brabant'a bağlı Etten-Leur'da Cuma sabahı bir evde bıçaklama olayı meydana geldi. Olayda ailenin babası hayatını kaybetti anne ve çocuğu yaralandı. Olayın nasıl ve neden meydana geldiği henüz bilinmiyor.

Etten Leur polisinin yaptığı açıklamaya göre Cuma günü sabah 05:00 civarında gelen ihbar üzerine Leurse Dijk’daki olay yerine intikal edildi. Polis ekipleri; apartmanın girişine yakın bir bölgede, sokak ortasında bir adamın cansız bedenine ulaştı. Apartman dairesinde ise ciddi şekilde yaralanmış halde bir çocuk ve bir kadın bulundu. Yaralılar derhal ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis bıçaklama olayının aile içinde mi yoksa başka bir kişi tarafından mı gerçekleştiği konusunda henüz bir açıklama yapmadı. Olayın soruşturulduğu bilgisini paylaştı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.