Polis Cuma gününü cumartesiye bağlayan gece saatlerinde 18 yaşındaki bir genci gözaltına aldı. Polisten yapılan açıklamada gencin yanında ağır uyuşturucu madde olduğu belirtildi.

Bergen op Zoom’da bir kafenin iki kadın müşterisi “nane şekeri” dağıtan birinin bulunduğunu ve durumun garip olduğunu kafenin güvenlik görevlilerine iletti. Derhal harekete geçen güvenlik görevlileri polisi arayarak ihbarda bulundu. 

Olay yerine gelen polis ekipleri 18 yaşında olduğu belirlenen bir genci gözaltına aldı. Gencin yanında içinde nane şekerleri olması gereken bir “Smint” kutusu bulundu ancak, kutunun içinden nane şekeri yerine uyuşturucu çıktı. 

Polis açıklamasına göre kutunun içinde 55 hap bulundu ve polis merkezinde yapılan testlerde bu hapların hepsinin ecstasy olduğu belirlendi. 

Genç bir gece nezarette kaldıktan sonra ertesi gün sorguya çekildi. 

©Sonhaber.eu
Fotoğraf (emsili): Politie.nl

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.