Brabant eyaleti Etten Leur kentinde Cuma sabahı bıçakla ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan çocuk hayatını kaybetti. Polis tarafından yapılan açıklamada 9 yaşındaki kız çocuğunun cumartesi günü vefat ettiği belirtildi.

Cuma günü meydana gelen olayda polis, Leurse Dijk’daki bir apartmanda bıçaklama ihbarı üzerine olay yerine intikal etti. Bıçaklanmanın yaşandığı evin önünde bir adamın cesedi ile karşılaşan polis, apartmanda da bir kadın ve çocuğun yaralı olduğunu gördü. Ağır yaralı çocuk ve kadın hastaneye kaldırıldı.

Bugün yapılan açıklamada sokakta ölü olarak bulunan kişinin 41 yaşındaki baba olduğu belirtildi. Annenin sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikeyi atlattığı kaydedildi.

Polis; babanın önce eşini ve çocuğunu yaraladığını ve ardından da kendi canına kıydığından şüpheleniyor. Ancak diğer olası senaryolar üzerinde de araştırmasına devam ediyor.

Bilindiği kadarıyla ailenin yardım kuruluşları, savcılık veya poliste bir kaydı bulunmuyor.

Etten leur Hollanda

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.