amamen Türkçe dublaj olarak yayınlanan Crysis serisiyle Türk oyun severlerin kalbine taht kuran Crytek, geçtiğimiz günlerde yeni oyunu Robinson The Journey hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Cevat Yerli’nin hem kurucusu hem de yöneticisi olduğu Crytek’ten yapılan açıklamada, resmi tanıtımı aylar önce gerçekleşen Robinson The Journey isimli oyunun süreli olarak PlayStation 4’e özel olacağı belirtildi.

Hatırlanacağı üzere Robinson The Journey ilk olarak bir PC üzerinde tanıtılmıştı. Genel kanı oyunun multiplatform olarak yayınlanacağı yönündeyken, geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen PlayStation etkinliğinde oyunun PlayStation 4’e özel olacağı yönünde bazı iddialar ortaya atılmıştı.
Robinson The Journey Tüm Platformlara Gelecek!

Sonunda Crytek’ten beklenen açıklama geldi. Crytek’ten yapılan açıklamada sanal gerçeklik üzerine kurulu bir yapım olan Robinson: The Journey’in sadece çıkış döneminde PlayStation 4’e özel olacağı, sonrasında ise diğer platformlar için de yayınlanabileceği belirtildi.

Bizleri sanal gerçeklik cihazının da yardımıyla dinozorların hüküm sürdüğü bir coğrafyaya götüren Robinson: The Journey için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=AOZtqDhQP44

Shiftdelete.net