Het Nieuwsblad gazetesinde yer alan habere göre Aalst şehrindeki Görsel Sanatlar Akademisinde bir İngilizce öğretmeninin, reşit olmayan öğrencilere uyuşturucu sattığı gerekçesiyle işten kovulduğu belirtildi.

Habere göre, okul yönetimi, geçtiğimiz hafta okulda geçici olarak ders veren 50 yaşındaki bir İngilizce öğretmeninin reşit olmayan öğrencilere uyuşturucu madde sattığını belirledi. Ancak öğretmenin kaç öğrenciye ve ne kadar uyuşturucu sattığı henüz bilinmiyor. 

Gazeteye göre okul yönetimi kendi içinde araştırma başlatırken, olay polise ve savcılığa da intikal etti ve öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Aalst Belediye Başkanı Christoph D’Haese (N-VA) konu ile ilgili basına yaptığı açıklamada, soruşturmanın devam ettiğini bu nedenle olayla ilgili fazla detay verilmesinin mümkün olmadığını belirtti. 
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.