Belçika'nın Heusden-Zolder kentinde, Husdinio GYM tarafından düzenlenen Kick Boks C gala turnuvası, Hollanda ve Belçika’dan 24 kulüpten gelen 48 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Sporcuların kıyasıya mücadelesi, salonu dolduran izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Müsabakalar, katılımcıların ve izleyicilerin yoğun ilgisiyle adeta göz kamaştıran bir performansa sahne oldu. Salonu dolduran kick boks severler, sporcularına tezahüratlarıyla büyük destek verdi. 
Sporcular arasında Kivanç Miran Uygun, Ediz Erdem İkiz, Yasin İşçi, Erdem Cavuşoğlu, Malik Oğul, Youssef Mahlar ve Cüneyt İleri galip gelirken, Emirhan Duran, Shanella Saelen ve Emir Çiftçi müsabakaları beraberlikle sonuçlandırdı.

Belçika’da savcılık kendini banka çalışanı gibi gösteren dolandırıcılar için uyardı Belçika’da savcılık kendini banka çalışanı gibi gösteren dolandırıcılar için uyardı

Husdinio GYM başkanı ve antrenörü Akın Duran, Sonhaber.eu'ye verdiği röportajda, "Bugün burada birbirinden çekişmeli dövüşler izledik. Salon tıklım tıklım doluydu. Sporcularımın ortaya koyduğu performanstan oldukça memnunum ve onların tecrübe kazanmalarını sağladık. Gelecekte daha büyük başarılar elde edeceklerine olan inancım tam," dedi.

Bu etkinlik, sporcuların kendilerini geliştirmelerine ve rekabetçi ruhlarını pekiştirmelerine olanak sağladı, aynı zamanda kick boks sporuna olan ilgiyi arttırdı.
Haber ve fotoğraf: Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş