Belçika İslam Federasyonu (BIF) Gençlik Teşkilatının organize ettiği “1000 genç ile cemaatle sabah namazı” programı bu hafta sonu Gent’te düzenlenecek.

BIF Gençlik Sekreteri Ali Avcı, organize edilen toplu sabah namazı programı ile ilgili SonHaber.eu sitesine yaptığı açıklamada, “Sabahın Sahibi ile secdede buluşmak ve Rabbimize dua etmek için 7’den 70’e kendini genç hisseden tüm gençleri ve cemaati sabah namazına davet ediyoruz.” dedi. 

Birçok Avrupa ülkesinde IGMG Gençlik Teşkilatları tarafından her yıl kış aylarında sabah namazı programı organize edilmekte. Belçika Gent şehrindeki Tevhid Camii’nde bu hafta sonu gerçekleştirilecek toplu sabah namazı organizasyonunu Belçika İslam Federasyonu (BIF) Gençlik Teşkilatı organize etti. 

Alınan bilgiye göre düzenlenecek olan “1000 genç ile cemaatle sabah namazı” programına İslam Toplumu Millî Görüş Teşkilatı Genel Başkanı Kemal Ergün’de katılacak.

Gün: 15 Ocak 2023 Pazar
Saat: 07:00
Yer: Gent Tevhid Camii
Adres: Francisco Ferrerlaan 214 Gent

toplu namaz afiş

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.