Belçika'nın Diepenbeek belediyesinde düzenlenen 6-7-8 yaş grubu, 24-26 kilo kategorisinde mücadele eden Abdülhakim Yağar, rakiplerini ipponla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. 

Abdülhakim, geçtiğimiz yıl ilk kez katıldığı turnuvada Lucas Arno'ya yenilmişti, ancak bu yıl rövanşı alarak başarılı bir performans sergiledi. 

Yağar ilk maçında Arno ile karşılaştı ve sadece 20 saniye içinde Arno'yu ipponla mağlup ederek güçlü bir başlangıç yaptı. İkinci maçında ise Stams Vik'i ipponla mağlup ederek kategorisinde şampiyon oldu.
 
Abdülhakim, 7 Ocak'ta Meeuwen belediyesinde düzenlenen uluslararası turnuvada Kazakistanlı rakibine yenilmişti. 

28 Ocak'ta Genk kentinde yapılacak olan turnuva için hazırlıklarını sürdüren Abdülhakim, yaklaşık 1,5 yıldır judo antrenmanları yapıyor. Koersel judo kulübünde antrenmanlarını devam eden Abdülhakim Yağar, 2023 yılının son turnuvasında altın madalyanın sahibi olmuştu.

Turnuvadan kareler:
Yağar 02

Yağar 03

Yağar 04

Haber: Halil Uygun 
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş