Apeldoorn polisi 18 Ağustos tarihinden itibaren kendisinden haber alınamayan zihinsel engelli 33 yaşındaki Samed Aktaş için kayıp duyurusu yayınladı. Apeldoorn'da Samed Aktas’ın NEC takım menajeri Muslu Nalbantoglu'nun yeğeni olduğu belirtildi. 

Yapılan açıklamada Samed’in 18 Ağustos Cuma günü gece yarısı Apeldoorn'daki Rustoordlaan adresinde bulunan yatılı bakım merkezinden ayrıldığı ve henüz kendisinden haber alınamadığı belirtildi. Samed’in zihinsel engelinin bulunduğunu belirten polis acilen ilaç alması gerektiğini vurguladı.

Pazar günü yapılan arama çalışmalarına Gazilerden oluşan Arama Ekibi de dahil oldu. Ekip ilk olarak Rustoordlaan yakınlarındaki Apeldoorn-Agrifirm'de arama başlattı.

Polis, Samed’in şehirde henüz çok yeni olduğu için yolunu kaybetmiş olabileceğini düşünüyor. Ayrıca bisikletle de evden ayrılmış olabileceği ihtimalini değerlendiriyor. 

Aktarılan bilgiye göre Samed 1.70 metre boyunda, kısa saçlı, kilolu, beyaz tenli, kahverengi/yeşil gözlü ve sağ kolu yaklaşık on santimetre daha kısa. 

Samed’in kaybolduğu sırada üzerinde siyah renkli Adidas marka bir pantolon ve kum rengi bir ceket olduğu belirtiliyor.

Zihinsel engeli bulunan Samed’in davranışlarıyla bir çocuğu andırdığı, onunla karşılaşan kişilere özellikle sakin davranmaları ricasında bulunuldu

Samed Aktaş’ı gören veya nerede olduğu konusunda bilgisi olanların 0614247445 numaralı telefon hattından arayabilir veya mesaj atabilir ve 112 acil telefon numarasını aramaları gerekmekte. 

SDamed Aktas nApeldoorn kayıp

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Politie.nl

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş