Geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları’nın yürüttüğü aile indimi kampanyası sonrasında, bir indirim kampanyası da Anadolujet’ten geldi. AnadoluJet, ailelere yönelik Türkiye varışlı biletler için indirim kampanyası başlattı. 

Kampanya, yurt dışı çıkışlı Türkiye varışlı, gidiş-dönüş biletler için geçerli olacak ve hem direkt hem de  aktarmalı uçuşları kapsayacak.

Kampanyada 19-21 Aralık 2022 tarihleri arasında alınacak tüm paket ve sınıflarda geçerli bilet ücreti üzerinden (vergiler ve harçlar hariç) yüzde 30 indirim sunulacak. 

Kampanyadan aynı soyadına sahip en az 3, en fazla 9 yolcu için bilet satın alınabiliyor. 

İndirimden yararlanmak isteyen yolcular, 19-21 Aralık'ta satın alacakları biletler ile 16 Ocak-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında seyahat edebilecek.

Kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgiye AnadoluJet'in web sitesinden ulaşabilirsiniz.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.