Amsterdam merkezli AT5 kanalına bir röportaj veren Ramazan Özdemir, aldığı trafik cezalarına sinirlendi. Amsterdam Dam meydanında şoförler tarafından gerçekleştirilen protestoda çekim yapan AT5 muhabirine konuşan Ramazan Özdemir’in videosu, sosyal paylaşım sitesi TikTok’da viral oldu.

Röportajda Ramazan Özdemir “Sola gidiyorsun ceza, Sağa gidiyorsun ceza, düz gidiyorsun ceza. Ne yapmamız lazım?” şeklinde ifadeler kullanarak, şoförlere uygulanan katı trafik kurallarına ve verilen cezalara sinirlenmişti.

Bu videonun yayınlanmasından sonra Özdemir’in “@bozetaxichauffeur” adlı sosyal medya hesabının takipçi sayısı ciddi şekilde arttı. 

NOS’e açıklama yapan Özdemir “Plein '40-'45'ten Bos en Lommerplein'e yürüdüğümde, benimle fotoğraf çekmek isteyen beş altı kişiyle karşılaşıyorum.” dedi. Özdemir Tiktok’da yer alan videosunun da bir hafta içerisinde 100 binin üzerinde tıklandığını dile getirdi.

Bu tür videolara devam edeceğini belirten Ramazan Özdemir "Sadece toplum için de devam etmek istiyorum. İnsanlar için bir ses olabilirim ve başka bir gereksiz ceza alırsam, yine sinirlenirim.” Şeklinde konuştu.

Ramazan Özdemir’in viral olan videosu:
 

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.