Hollanda 1. klastaki temsilcimiz Amsterdam Gençler Birliği (AGB), kendi sahasında Dijk De ASV karşısında oynadığı güzel futbolla galibiyeti hak etti, 

Pazar günü (05.11.2023) oynanan maça hızlı başlayan Amsterdam temsilcisi, ilk yarıyı 1 - 0 önde kapadı. Karşılaşmanın ikinci yarısı çekişmeli geçti. Karşılıklı gollerin olduğu maçta AGB güçlü rakibini 3-2 yenerek üç puanın sahibi oldu. Elde ettiği skorla puanını 14’e çıkaran Amsterdam Gençler Birliği, liderliğe yükseldi.

Teknik Direktörü İmdat Ilgüy, maç sonrası yaptığı açıklamada “Yağmurlu ve fırtınalı havada oynanan maçta futbolcularım iyi oynadılar, iyi mücadele ettiler sonuçta üç puan aldığımız için mutluyuz.” şeklinde ifade kullandı.

Takım olarak hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Ilgüy, “Önümüzdeki maçlara konsantre olup sonuçta iyi mücadele ederek şampiyon olmak istiyoruz” dedi.
 
"Taraftarları maçlara davet ediyoruz"

AGB Teknik direktörü

Futbolseverlerin Amsterdam Gençler Birliğinin maçlarına gelmeye davet eden Ilgüy, “Maçlara gelen taraftarlarımız gittikçe çoğalıyor. Kendi sahamızda ve deplasmanda oynadığımız maçlarda daha fazla taraftar bekliyoruz. Taraftarlarımızın destekleriyle futbolcularımız daha iyi motive oluyor” dedi. 

AGB 02

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş