Almanya'da büyük şehirlerde kira artışı yavaşladı, ev fiyatları düşmeye devam ediyor Almanya'da büyük şehirlerde kira artışı yavaşladı, ev fiyatları düşmeye devam ediyor

Karşılaştırma portalı testberichte.de ülke çapında 1.800 parka ilişkin Google incelemelerini değerlendirdi. Buna göre yaklaşık 22 bin yorumda 5 üzerinden ortalama 4,8 puan alan Hamburg’daki Planten un Blomen parkı en güzel park ünvanını aldı.

Planten un Blomen yalnızca dereler, temiz tuvaletler ve çok sayıda oturma alanı nedeniyle değil, aynı zamanda özellikle Japon Bahçesi ve Gül Bahçesi için de övgü aldı.

Listede ikinci sırada İkinci sırada ise UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan ve bir zamanlar Prens Pückler tarafından oluşturulan Muskauer Parkı geldi. Bu parkta ziyaretçileri cezbeden   İngiliz tarzındaki "bahçıvanlık” tarzı ve at arabasıyla veya kiralık bisikletle geniş arazileri keşfedebilme özelliği.

Üçüncü sırada, incelemelerde çok bakımlı ve temiz olarak tanımlanan Bayreuth'taki Hermitage yer alıyor ve çoğu kişi özellikle ücretsiz oluşundan dolayı çok memnun olduğunu belirtiyor.

Toplam 1.760 parkın değerlendirildiği sıralamada, Bürgerpark Bremen yedinci sırada yer aldı ve bu nedenle değerlendirmeye göre Kuzey Almanya'nın en güzel ikinci parkı oldu. 

Listenin ilk on parkı şu şekilde sıralandı:

  1. Planten un Blomen - Hamburg
  2. Muskauer Park - Bad Muskau
  3. Eremitage Bayreuth - Bayreuth
  4. Altenstein - Bad Liebenstein
  5. Hohenheimer Garden - Stuttgart
  6. Staatspark Fürstenlager - Bensheim
  7. Bürgerpark Bremen - Bremen
  8. Hofgarten Augsburg - Augsburg
  9. Lichtentaler Allee - Baden-Baden
  10. Luitpoldpark Schwabmünchen - Schwabmünchen

Google incelemeleri değerlendirilirken yalnızca en az 100 yorum alan parklar dikkate alındı. Karşılaştırma portalı testberichte.de  eğlence parkları, hayvanat bahçeleri, yaban hayatı parkları, doğa koruma ve yürüyüş alanları veya saf tema parkları dahil değil edilmediğini belirtti.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş