Almanya'nın Brandenburg eyaletindeki Königs Wusterhausen kasabasında ikamet eden 40 yaşındaki baba David R. önce 40 yaşındaki eşini daha sonra ise 10, 8 ve 4 yaşlarındaki üç çocuğunu öldürdü ve intihar etti.

Ailenin yaşadığı haneye gelen polis ekipleri yaşanan dramın arkasında sahte aşı kartı nedeniyle oluşan bir korkuyu ortaya çıkarttı.

Başsavcı Gernot Bantleon tarafından yapılan açıklamada, 40 yaşındaki babanın yine 40 yaşındaki karısı için sahte bir aşı sertifikası düzenlediği ve bunun kadının işvereni tarafından keşfedildiği bildirildi.

Başsavcı; tüm ailesini öldüren ve daha sonra intihar eden babanın bıraktığı mektupta, sahte aşı kartı yüzünden korktuğunu, kendisinin ve eşinin alı konulacağından ve çocuklarının elinden alınacağından endişe duyduğunu yazdığını, aktardı.

Yapılan açıklamada evde yapılan aramada bir ateşli silah bulunduğu anne ve babanın silah ruhsatının olmadığı ve bu silahın aile üyelerinin öldürülmesinde kullanılıp kullanılmadığının araştırıldığı kaydedildi.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU