Koersel judo kulübünde antrenman yapan 8 yaşındaki başarılı judocu Abdülhakim Yağar önemli bir başarıya imza attı. Anvers'te düzenlenecek uluslararası judo turnuvasına hazırlıklarını hız kesmeden sürdüren Abdülhakim, sarı kuşak imtihanını da başarıyla geçti.

25 Şubat'ta Anvers kentinde düzenlenecek uluslararası judo turnuvası için hazırlıklarına devam eden Abdülhakim, Koersel judo kulübünde 17 aydır disiplinli bir şekilde antrenman yapıyor. Genç sporcu, bu süre zarfında Meeuwen belediyesindeki uluslararası turnuvada gümüş, Diepenbeek belediyesinde düzenlenen turnuvada ise altın madalya kazanarak başarısını taçlandırdı. 3 Mart'ta Geel kentinde düzenlenecek olan başka bir turnuvaya da katılacak olan Abdülhakim, gelecek yıl 9-10-11 yaş grubunda mücadelesine devam edecek. 

Sarı kuşağa geçişinin sevincini yaşayan genç judocu, "Türk sporcusu olarak başarılı olabilmek için mücadele edeceğim" ifadeleriyle hedeflerini ve azmini ortaya koydu. 

Haber ve fotoğraf: Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sıla Yolu Vinyet Rehberi 2024: Hangi ülkede, nasıl ve nereden vinyet alınır? Sıla Yolu Vinyet Rehberi 2024: Hangi ülkede, nasıl ve nereden vinyet alınır?

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.