Ehliyetsiz olarak sekiz kez yakalanan ancak kullandığı aracı başka bir kişinin üzerine kayıt ettirdiği için her seferinde paçayı kurtaran sürücü, bu sefer fena yakalandı. Aalsmeer-Uithoorn polisi aynı kişiyi dokuzuncu kez ehliyetsiz yakaladı ve aracın kişiye ait olduğu kanıtına ulaşınca el koydu.

Sosyal medya hesabından olayı aktaran polis, adamın dikkat çeken sürüş tarzı nedeniyle durdurulduğunu, ehliyetini gösteremeyen sürücünün polis sisteminde araması yapılınca da geçerli bir sürücü belgesine sahip olmadığının anlaşıldığını kaydetti.

Polis “Görünüşe göre bu sürücü oldukça inatçıydı, çünkü bu sefer, ehliyeti olmadan araç kullanma suçundan yakalandığı dokuzuncu kezdi.” İfadesini kullandı.

Daha önceki yakalanışlarında aracın sürücüye ait olmadığı için el konulamadığını belirten polis, “Bir kişinin sahip olmadığı bir şey nasıl el konulabilir ki?” dedi.

Polis memurlarının BMW marka aracı detaylı incelemeleri sonrasında aracın kullanan kişiye ait olduğuna dair kesin kanıtlar bulunduğu belirtilen paylaşımda, Savcılık vasıtasıyla el konulması kararının çıkartıldığını aktardı. Aracın çekiciye yüklenmiş olduğunu gösteren bir fotoğrafı paylaştı

©Sonhaber.eu 

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş