Hollanda’nın Tilburg şehrinde yaşayan Adrie Oppermans 3 yıl önce annesinin ölümü ile yıllardır baba olarak bildiği insanın gerçek babası olmadığını öğrenince babasını aramaya başladı. Uzun süren araştırmalar sonucu gerçek babasının Hasan adlı biri olduğunu öğrenen Adrie Oppermans, babasının izini sürmeye başladı.

Sosyal Medya üzerinden kardeşi olabileceğini tahmin ettiği Hacı Bey’e ulaşan fakat babasının hayatta olmadığını öğrenen Adrie Oppermans, son çare olarak Hollandalı Komşularının tavsiyesi üzerine Müge Anlı’ya başvurdu.

Müge Anlı araştırmacı gaztecilik sergileyerek Tilburg şehrinde yaşayan bütün Hasanları araştırarak eldeki verilere uyan bir Hasan vardı o da Adrie Oppermans ‘ın babasıydı.

Adrie Oppermans ile kardeş olması gereken Hacı bey ile DNA testlerinin tutmaması akıllarda soru işareti oluştururken, Müge Anlı’nın yeni bir DNA testin için Adrie ile Hasan Bey’in çocuklarını buluşturacağı öğrenildi.

Son habere gelişmelerle ilgili olarak bilgi veren Adrie Oppermans’ın komşusu Songül Verboom, “Bundan 3 yıl önce Adrie’nin babasının Türk olduğunu öğrendik çok aradık sonunda Müge Anlı'da bulduk ve gelişmeleri takip ediyoruz” dedi.

46 yaşında gerçek ailesine kavuşmanın heyecanını yaşayan Adrie Oppermans’ın heyecan içinde gelcek haberi beklediğini belirten Songül Verboom komlularının bir an önce ailesine kavuşması için ellerinden gelen her türlü yapmaya hazır olduklarını söyledi.

©SONHABER.EU