Haber Özel

Çocuklukları İstanbul Kadıköy’de birlikte geçen, birlikte aynı çocuk tiyatrosunda oynayan Elçi Kurtuluş Aykan ile Yapımcı Sami Dündar T.C Lahey Büyüklelçiliğinde 44 yıl sonra biraraya gelmesi görülmeye değerdi.

TV proğramlarını aratmayan buluşmaya Son Haber yazarlarından Yavuz Nufel ve Paris Türk Kültür Merkezi Müdürü / organizatör Ali İnan da tanıklık etti. Geçtiğimiz yıl çocuk gelinlerin dramını “ Halam Geldi filmiyle beyaz perdeye aktaran tapımcı Sami Dündar, sosoyla bir yaraya parmak bastığı filmi ile 55 ödül almış, film Türkiye’de ve Fransa’da büyük ses getirmişti.



Yeni bir proje için Paris’e gelen Dündar, ağabeyim dediği Yavuz Nufel’i ziyaret etmek için Hollanda’ya geldi.
Lahey Büyükeliliğinde görevli Elçi Kurtuluş Aykan ile kuzen olduklarını fakat 44 yıldır görüşemediklerini belirten Dündar ile Aykan’ın 44 yıllık hasreti dün son buldu. Lahey Büyükelçilik binasında gerçekleşen buluşmanın ardından bir süre sohbet eden Dündar ve Aykan çocukluk anıları ile geçmişe yolculuk yaptılar. Sohbet Lahey’e özgü otantik bir restonda devam etti. Dündar ve proje ortağı Ali İnan dün oynanan Ajax, Fenerbahçe maçını izlemek için Lahey’den ayrılarak Amsterdam’a doğru yola çıktıklar.