Uzun yıllar Son FM’de sunuculuk ve proğram yapımcılığının ardından Son Medya çatısı altında çıkan Manşet Gazetesi editörlerinden Nilgün Şahin, Fırat Özcan ile dillere destan bir düğünle dünya evine girdi.

Hollanda’nın Nieuwegein şehrinde yapılan düğün merasiminde salon genç çiflerin ailelerine, yakınlarına ve dostlarına dar geldi.
Her şeyin en ince detayına kadar düşünüldüğü düğün merasimden davetliler alışıla gelmiş merasimler gibi olmadığını daha salona girer girmez fark etti.

Hollanda Türk Gönüllüler Vakfı gönüllülerinin yanı sıra genç çifti yıllardır birlikte halk dansları oynadıkları Kleurrijke dans topluluğu elamanlarıda yalnız bırakmayarak düğün adeta hakl danalsır gösterisine döndü. Kılış kalkan ekibi ile sahnede dans eden damat Fırat’a bir süre sonra eşi Nilgün de eşlik etmesi davetlilerin hayranlığını bir kat daha artırdı.

Merhum Neşet Ertaş’ın varisi olarak adlandırılan İsmail Altunsaray’ın sahne aldığı düğünde gecenin bir başka sürprizi ise ünlü sanatçı Koray Avcı oldu. Nilgün ve Fırat çiftinin arkadaşı olan ünlü santçı Koray Avcı’nın davetlilerle birlikte halay çekmesi, sanatçı kaprisinden uzak tavırları “ Böyle bir düğüne böyle bir sanatçı yaraşırdı” dedirtti.
Kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenlere, “ Ben de sizler gibi, sizlerden biriyim bu gecenin kahramanları Nilgün ve Fırat, onlarla fotoğraf çektirin “ diyerek mütevazi bir şekilde eğlenmeye devam etti. Daha sonra sahne alan Koray Avcı engüzel şarkılarını Nilgün ve Fıra için okudu.

Hediye yağmuruna tutulan genç çifte örf ve adetler gereği takı töreninin ardından yine bir sürpriz daha Hollanda Türk Gönüllüler Vakfı elemanlarından geldi. Genç çife balayı için Bali adalarına seyehat çeki topluca takdim edildi. Davetliler gecenin geç saatlerine kadar eğlenirken, “ Prensimize ve Prensesimize yakışır, dillere destan bir düğün oldu”dediler.

Nilgün ve Fırat çifti Bali adalarından gönderdikleri mesajda hayatlarının en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese kucak dolusu selamlarını gönderdiler.

SONHABER.EU