Yarın hava sıcaklığının ülke genelinde 30 dereceye kadar yükseleceğini söyleyen meteoroloji uzmanı Martijn Dorrestein, akşam saatinden sonra ülke genelinde, parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğini tahmin ediyor.





Meteoroloji uzmanı Martijn Dorrestein, perşembe ve cuma günü yaz havasından uzak kalacağımızı, yağışların tüm ülkede kuvvetli olmasını beklendiğini hava sıcaklığının 20-21 derece arası olacağını ayrıca yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.





Hafta sonu havalar tekrar ısınacak





Perşembe ve cuma günü yağışlı havanın ardından, hava sıcaklıkları yeniden yükselip, hafta sonu mevsim normallerine dönecek.





Martijn Dorrestein, hafta sonu tüm ülke genelinde güneşi bolca göreceğimizi, cumartesi ve pazar günü hava sıcaklığının tekrar 25 dereceye kadar çıkacağını bildirdi.





WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın





©SONHABER.EU

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!