Tamer'in öğretmeninin yaptığı çağrıyı Hollanda Türk Gönüllüler Vakfı da sosyal medya hesabından paylaşarak vatandaşların küçük Tamer'e destek olmasını istedi.

HTGV'nin duyurusu:

Duyuru;

Tamer losemi hastasi ve 2 sene boyunca her sali ve cuma gunu Groningendaki hastanede tedavi gorecek... Tedavi surecinde moral olarak sizlerden kartpostalari istiyor ogretmeni .

Postakarti yada kucuk bir hediye gondermek isterseniz

Adres

KC Willem Alexander
tnv Tamer
Admiraal de Ruyterstraat 6
8331 RV Steenwijk.

Htgv ailesi olarak minik Tamer’e acil şifalar diliyoruz
Paylaşırsanız seviniriz ...

17 Miljoen mensen, hoeveel kaartjes voor mijn leerling? Lees hieronder de oproep!!!!! Zouden jullie mijn bericht willen DELEN?

Lieve mensen,

Op de foto een leerling uit mijn groep 3. Een hele lieve, gezellige jongen. Hij heeft al een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Deze arme vent heeft kanker en wordt daarvoor behandeld in het UMCG.
Mij als leerkracht en als persoon die zelf bekend is bij de afdeling Oncologie gaat dit niet in de koude kleren zitten. Ik ben bij Tamer langs geweest en zag dat hij enorm opbloeide van kaartjes, ballonnen, en andere leuke attenties!

Ook heeft deze stoere vent geen Sinterklaas kunnen vieren op school omdat hij toen in het ziekenhuis lag. Tamer moet de komende tijd iedere dinsdag en vrijdag naar Groningen om daar chemo te krijgen... De behandeling gaat sowieso minimaal 2 jaar duren en daarom....

Is mijn vraag als meester: Zullen wij er voor zorgen dat deze topper zich deze maand december niet druk hoeft te maken over zijn behandeling maar zich druk moet maken om het lezen van kaartjes en het openen van leuke attenties?

Adres van mijn school:
KC Willem Alexander
tnv Tamer
Admiraal de Ruyterstraat 6
8331 RV Steenwijk.

Alvast ontzettend bedankt!
Lieve groetjes,
Meester Jack Engelen



SONHABER.EU