Tatilini geçirmek için Almanya’dan memleketine giden Murat Yalçın ile eşi Aysel Yalçın’ın aracına uzun namlulu silahlarla saldırıldı.  Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Tanyeli Mahallesi yakınlarında meydana gelen saldırıda, Aysel Yalçın yönetimindeki HI-MY-6363 plakalı otomobile seyir halindeyken kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce ateş açıldı. Araçta bulunan çift vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı.

DHA’nın haberine göre yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 42 yaşındaki Murat Yalçın'ın hayatını kaybettiği, Aysel Yalçının ise ağır yaralandığı tespit edildi.  Aysel Yalçın yapılan ilk müdahalenin ardından Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Murat Yalçın'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi işlemleri için aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Olay yerinde çalışma yapan jandarma ekipleri 5 boş kovan bulurken, kaçan saldırganların yakalanması için bölgede geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.

viranşehir Gurbetçi silahlı saldırı

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş