Türk Hava Yolları(THY) tarafından yapılan uyarıda 5 Şubat Pazar günü İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle “İstanbul kalkışlı ve varışlı” uçuşların iptal edildiği belirtildi. 

Yapılan açıklamaya göre İstanbul kalkışlı ve varışlı 166'sı dış hat olmak üzere, toplam 238 sefer iptal edildi.

Açıklamada "İstanbul’da beklenen kar yağışı nedeniyle MADKOM (Meteorolojik Acil Durum Komitesi) kararı gereği, İstanbul Havalimanı’nda 5-6 Şubat tarihlerinde sefer iptalleri yapılmıştır. Sefer detayları şu şekildedir; İstanbul Havalimanı kalkış ve varışlı, 238 sefer iptali yapılmıştır. Bunların 72’si iç hat, 166’sı dış hat seferidir. Operasyon gereği, iptal sayılarının artması muhtemeldir." denildi.

Türk Hava Yolları, 5-6 Şubat günleri beklenen hava muhalefeti nedeniyle yolcularına seferlerini kontrol etmeleri uyarısında bulundu.

Yolcuların uçuşlarıyla ilgili güncel bilgiye uçuş sorgulama ekranları üzerinden uçuş numaralarını veya parkur bilgilerini girerek ulaşabilecekleri belirtildi. Uçuşlara ilişkin yolcuların hakları yine aynı sayfadan kontrol edilebilecek.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.