MANİSA (AA) - ALİ KORKMAZ - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un Kayserispor'dan transfer ettiği Ömer Bayram, amacının A Milli Takım formasını giymek olduğunu söyledi.

Ömer Bayram, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon sonunda serbest oyuncu olduğu için takım seçiminde rahat davrandığını ve Akhisar Belediyespor'u tercih ettiğini belirtti.

Akhisar Belediyespor'un iyi bir kulüp olduğunu vurgulayan Ömer, şöyle konuştu:

"Çalışmalarımız çok iyi geçiyor, Arkadaşlık, samimiyet var. Akhisar Belediyespor büyük bir aileye sahip. Zaten gücünü de buradan alıyor. Bunun parçası olmak gurur verici bir şey. İnşallah kalan zamanı da en iyi şekilde geçirip, lige hazır bir şekilde gireceğiz. Süper Lig çok çok zor. Türkiye'ye çok kaliteli oyuncular geliyor. Her puan için savaşman gerekiyor. Akhisar Belediyespor'un anahtarı savaşan, hiçbir zaman pes etmeyen bir takım olması. Kayserispor'da oynarken de en çok Akhisar Belediyespor karşısında zorlanıyorduk. Bunu bildiğim için buraya geldim."


- "Hedef A Milli Takım"

Ömer, Türkiye'ye 20 yaşında geldiğini ve zamanla olgunlaşarak tam anlamıyla profesyonel olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Formda olduğumda Türk futboluna ne katabildiğini gösterdiğimi düşünüyorum. Hayallerim, hedeflerim var daha. Şu anda yüzde 50'sini bile göstermedim. Allah'ın izniyle bunu Akhisar'da göstereceğimi düşünüyorum. 15 yaşından beri milli takımın çeşitli yaş kategorilerinde oynadım. Tek bir hedefim var, A Milli Takım'ı görmek. Kendime gerçekten çok güveniyorum, buna odaklandım."


- "Ömer Bayram sol açıktır"

Kayserispor'a transfer olduğu dönemde Galatasaray'a gitmesi gündemde olan Amrabat'ın yerine geldiğini belirten Ömer Bayram, şunları kaydetti:

"Shota hocam istifa ettikten sonra sarsıntılı bir dönem başladı. Prosinecki beni sol bekte verimli gördü. 4 senedir Türkiye'deyim. Bunun 3,5 senesinde sol bek oynadım. Kendimi sol bek olarak geliştirdim. Bunun avantajları ve dezavantajları var. Gol sayım belki sol bekte oynamamdan dolayı düşük. Teknik direktörümle konuştum, beni eski bölgemde sol ve sağ açıkta oynatmayı düşünüyor. Bu benim öz güvenimi de artırıyor. Her ne kadar sol bekte oynasam da Ömer Bayram bir sol açıktır."


- Altyapısı Hollanda

Ömer Bayram, altyapı eğitimini Hollanda'da aldığını hatırlatarak, "Buraya geldiğimde farklı antrenman teknikleri ve taktikle karşılaştım. Zaten Türkiye altyapılarında da eksiklikleri görüyoruz. Hollanda'da doğmasaydım Ömer Bayram bugünkü Ömer Bayram olmazdı." diye konuştu.


- "Çok güçlü bir ülkeyiz"

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin tüm Türkiye'yi üzdüğünü ifade eden Ömer Bayram, "Ben her zaman Türkiye'nin çok büyük bir ülke olduğuna inandım. Ülkemiz çok güçlü. Bizim de ülkemizi ne kadar sevdiğimizi herkes bilir. Bu süreçte en büyük gücümüz bu olacaktır diye düşünüyorum. Türkiye bunun altından da kalkacaktır." diyerek sözlerini tamamladı.