KARABÜK (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına devam etti.

Çamlık Tesisleri'nde teknik direktör Igor Tudor yönetiminde yapılan antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Pas çalışmasının ardından çift kale maç yapılan antrenmana bütün futbolcular katıldı. Tudor, verdikleri taktikleri yapamayan futbolcularını sık sık uyardı.

Futbol şube sorumlusu Tolga Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, önemli bir maçla lige başlayacaklarını söyledi.

Galatasaray maçından umutlu olduklarını ve kendilerine güvendiklerini belirten Gül, "Tabii bir taraftan da tedbirliyiz. Puanlar almak istiyoruz. Galatasaray maçıyla lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Temennimiz bu şekilde. Allah yardımcımız olsun diyorum." diye konuştu.

Takımların lig başlamadan tam olarak hazır bir hale gelemeyeceğini ifade eden Tolga Gül, "Takımlar, ligin 2. ve 3. haftasına doğru hazır hale geliyorlar. Biz Galatasaray maçına büyük ölçüde hazırız diyebiliriz ama tam olarak hazırız demek yanlış olur." ifadelerini kullandı.

Gül, transfer çalışmalarının devam ettiğini, kadrolarında olan ancak teknik ekibin istemediği birkaç oyuncuya kulüp bulmalarını söylediklerini, kulüpten mutlu olmadığı gerekçesiyle ayrılan ancak şimdi yeniden kulübe dönen İshak Doğan'ı henüz affetmediklerini sözlerine ekledi.