İSTANBUL (AA) - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 22 Ağustos Pazartesi günü Kardemir Karabükspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenmanın ilk bölümünde, futbolcuların koordinasyon hareketleri yaptığı belirtildi.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetimindeki idmanda, 3 grup halinde yedişer oyuncudan oluşan takımların çift kale maç ve mini turnuva gerçekleştirdiği kaydedildi.

Antrenman öncesi 11 yaşındaki Galatasaray taraftarı Mehmet Kurtuluş'un takımın özel davetlisi olarak sahada oyuncularla yer aldığı ifade edildi. Mehmet Kurtuluş, sarı-kırmızılılarla fotoğraf çektirirken, takım kaptanı Selçuk İnan'ın da minik taraftara Turkcell Süper Kupa'da Beşiktaş ile oynanan maçta giydiği forma ile futbol topu hediye ettiği vurgulandı.

Galatasaray, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek. Sarı-kırmızılı takım, yarınki idman öncesi Turkcell Süper Kupa ile basın mensuplarına görüntü verecek.