ADANA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında, 27 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Adanaspor, hazırlıklara başladı.

Turuncu-beyazlılar, teknik sorumlu Eyüp Arın yönetiminde, Osman Yereşen Tesisleri'nde antrenman yaptı.

Tempolu koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, kondisyon çalışması ile sürdü. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcuların bir kısmı pas, bir kısmı da orta-şut çalışması gerçekleştirdi. Dar alanda çift kale maçla tamamlanan antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Antrenman sırasında gazetecilere açıklamada bulunan teknik sorumlu Eyüp Arın, uzun bir aradan sonra çıktıkları Süper Lig maçında, Bursaspor'a 2-1 yenildiklerini hatırlatarak, karşılaşmadan puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Taraftarı yenilgiyle gönderdikleri için üzüldüklerini aktaran Arın, şunları kaydetti:

"Onları bu konuda üzdük ama sevindiğimiz nokta, oyuncularımızın Bursaspor gibi bir takım karşısında maçın büyük bölümünü rakibi zor durumda bırakarak oynaması. Bu bizim açımızdan keyif vericiydi. Sıkıntılarımızdan birisi de bir arada olmadan böyle bir maça çıkmamdı. Belki 2-0'ı bulsak daha rahat oynayacaktık. Bizi umutlandıran, oyuncularımızın Bursaspor maçındaki performansı. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Taraftarımızın gerçekten Bursaspor maçındaki gibi olduğuna inanıyorum. Skor ne olursa olsun, hem rakibi hem kendi oyuncusunu alkışladı."