Hollanda demir yolları bakım ve yönetim şirketi Prorail, bu hafta Schiphol Havalimanı istasyonunda yapılacak bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Schiphol Tüneli'ndeki tren seferlerinin azaltılacağını açıkladı.

Prorail tarafından yapılan açıklamada, Schiphol Tüneli'ndeki raylar üzerinde gerçekleşecek bakım ve onarım çalışmalarının 13 ila 19 Aralık tarihleri arasında yapılacağı belirtildi. Aynı tarihlerde istasyondaki bazı rampalar da yenilecek. Belirtilen tarihlerde her iki yönlü tren seferlerinde iptaller yaşanacak.

NS, daha az sayıda tren seferi yapılacağı için trenlerin normalden daha yoğun olabileceğini bildiriyor. Bu durum, yolcuların ekstra aktarmalar nedeniyle yolculuklarının daha uzun süreceği anlamına geliyor.

ProRail Schiphol Tüneli'ndeki tüm rayları 2028 yılına kadar değiştirmeyi planlıyor. Bu nedenle Schiphol Tünelinde düzenli olarak çalışmalar yapılacağını belirtiyor.

©Sonhaber.eu

Fotoğraf: Schiphol

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş