HOLLANDA

Rotterdam'da uyuşturucu operasyonu: 240 bin Euro, araba, pahalı saat ve kıyafetlere el konuldu

Abone Ol

Hollanda'nın liman kenti Rotterdam'da büyük miktarda kokain sevkiyatı yapıldığını belirleyen güvenlik güçleri, Şubat ayında başlattıkları soruşturmanın bir parçası olarak bu hafta yaptıkları baskınlarda 9 kişiyi gözaltına alırken, yaklaşık değeri 400 bin Euro olan pahalı kıyafet, saat, araba ve paralara el koydu. 

Polis eş zamanlı olarak yaptığı operasyonlarda Rotterdam, Bleiswijk, Hank, Etten-Leur, Ridderkerk ve Uithoorn kentlerinde evlere baskınlar düzenledi. 

Polisin yapmış olduğu aramalarda yaklaşık değeri 160 bin Euro olan çok sayıda pahalı kıyafet, pahalı saatler ve 2 arabanın yanı sıra, bulunan 240 bin Euro'ya el konulduğu açıklandı. 

Polis, yürütülen soruşturma kapsamında daha önce Mart ayında 3 şüpheliyi tutuklamıştı. Bu hafta yapılan baskınlarda ise yaşları 25 ila 50 arasında değişen 9 zanlıyı gözaltına alan polis,  şüpheliler için 14 gün ek gözaltı süresi çıkarttığını açıkladı. 

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU

Abone Ol