Perşembe günü öğleden sonra Rotterdam'daki Erasmus Köprüsü'nün altından geçen bir tur teknesi, aynı anda bölgede olan bir deniz taksisine çarptı. Alabora olan deniz taksisinde bulunan altı kişi yardım ekiplerince kurtarıldı.

Rotterdam Güvenlik Bölgesi sözcüsü basına yaptığı açıklamada deniz taksisinde bulunan bir kaptan ve biri çocuk, beş yolcunun kurtarıldığını, kurtarılan kişilerin kontrol amaçlı olarak ambulansla hastaneye kaldrıldığını aktardı.

Spido tur gemisi ve deniz taksisinin çarpışma anı o bölgeyi gösteren webcam görüntülerinde de net olarak görülmekte. Elde edilen görüntülere göre deniz taksisi ilk önce Spido gemisinin yanında seyir ederken, köprünün altından geçtikten sonra tur gemisinin yan tarafına çarpmakta. 

Olayın yaşanmasının ardından bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi, ambulans ve bir travma helikopteri sevk edildi. Polis olayın nasıl meydana geldiğinin araştırıldığını kaydetti. 

Çarpışma anının görüntüleri:

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın