Hollanda Demiryolları (NS) bugünden itibaren Rotterdam, Delft ve Den Haag arasında tren rayları ve peronlarında yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle tren seferlerinin aksayacağı, bazı hatlarda tren seferlerinin geçici olarak durdurulacağı belirtildi.

Prorail tarafından yürütülecek bakım ve onarım çalışmaları 3 Aralık’a kadar devam edecek. Raylar ve peronlar yenilecek, tren güvenliğini artırmak için çalışma yapılacak.

NS açıklamasında tren seferlerinin, trenlerin diğer peronlardan hareket edebileceği ve seferlerin alışılageldiğinden farklı saatlerde olabileceği ve yolculuk sürelerinin buna bağlı olarak değişebileceği uyarısında bulunuldu.

Prorail tarafından yürütülen büyük çaplı bakım ve onarım çalışmasından Rotterdam-Den Haag hattının dışındaki (Amsterdam Centraal - Vlissingen arasındaki hat gibi) hatlar da etkilenecek. Bu nedenle tren yolcularına yola çıkmadan NS web sitesi üzerinden kontrol etmeleri tavsiyesinde bulunuluyor.

NS; önümüzdeki yıllarda yolcu sayısının artacağını ve daha fazla tren seferinin yapıacağını belirterek Prorail’in yürüttüğü çalışmaların gerekli olduğunu belirtiyor.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş