Rotterdam Blaak metro istasyonunu Hoek van Holland sahiline direk olarak bağlayan “Metro aan zee” hattında ilk sefer yapıldı. 

Rotterdam’dan metroya binecek olan yolcular yaklaşık 40 dakikalık bir seyahatle Hoek van Holland kumsalı ve deniziyle buluşabilecek.

Metro, hafta içi her gün ve Cumartesi günü öğleden sonra Rotterdam ile Hoek van Holland plajı arasında çift yönlü olarak çalışacak, saatte üç sefer yapacak. Sefer sayıları akşam saatlerinde ve pazar günleri her yarım saatte bir olacak şekilde ayarlanacak. 

Hoek van Holland metrosu Hemelvaart Günü’nden itibaren Pazar günleri ve yaz tatillerinde gün içinde her 15 dakikada bir sefer yapacak. Yoğun günlerde veya etkinlik günlerinde ekstra seferler düzenlenecek. 

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.