Pazar günü saat 21:30 sularında gelen ihbar üzerine Coolhaven metro istasyonuna gelen polis ekipleri, metro istasyonun çatısında yer alan otoparkta, vurularak öldürülen bir adamla karşılaştı. 

Akşam saatlerinde gelen ihbar üzerine olay yerine gelen ambulans ekipleri adamın olay yerinde hayatını kaybettiğini, bu nedenle tıbbi müdahalenin yapılamadığını açıkladı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre akşam saatlerinde birkaç el silah sesi duyuldu ve daha sonra olay yerinden uzaklaşan koyu renkli bir araç görüldü. Ancak polis henüz bu bilgiyi teyit etmedi.

Polis tarafından yapılan açıklamada, güvenlik ekipleri ve ambulansın olay yerine ulaştığında adamın cansız bedeni ile karşılaşıldığı aktarıldı. Polis olayla ilgili olarak bir süreliğine De Pieter de Hooghbrug mevkiini araç ve yayaya trafiğine kapattı. 

Henüz olayın nasıl ve hangi nedenle gerçekleştiğinin bilinmediğini açıklayan polis yetkilileri, görgü tanıklarının ifadelerinin alındığını ve konu ile ilgili bir bilgisi olan vatandaşların emniyet güçleri ile irtibata geçmesi çağrısında bulundu.

Foto: Video screenshot

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın