İkram, koltuk seçimi ve bagaj için ekstra ücret alan Pegasus Havayolları, şimdi de ekonomi sınıfı uçuşlarda kabin bagajından da ücret almaya başlıyor. Pegasus’un kararı özellikle sosyal medya platformlarında yoğun tepkiye neden oldu.

Pegasus, 14 Şubat itibariyle dış hatlar ekonomik sınıfı (Super Eko) bileti olan yolculardan kabin bagajı için ekstra ücret talep edecek. “Super Eko - Light” sınıfı biletlerde yolcuların kabin bagajı hakkı bulunmamakta. Bu yolcular sadece koltuk altına sığabilecek büyüklükte laptop veya küçük bir çanta yanına alabilecek.

Pegasus’un bu kararı sosyal medya kullanıcıları arasında büyük tepkiye neden oldu.

Yeni kurallar
Pegasus tarafından 14 Şubat itibariyle geçerli yeni kurallar şu şekilde:

Pegasus 01Pegasus 03Pegasus 02

Avrupa Parlamentosu Avrupa Engelli Kartı ve araç park kartına onay verdi Avrupa Parlamentosu Avrupa Engelli Kartı ve araç park kartına onay verdi

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.