Alman otomobil üreticisi Mercedes-Benz, Mercedes-Benz, dünya çapında yaklaşık 250 bin aracı kapsayan bir geri çağırma kampanyası başlattığını duyurdu. 

Firma tarafından yapılan açıklamada 2023 yılında üretilen bazı modellerde yangın riski bulunduğu ve ihtiyati tedbir amaçlı geri çağrıldığı kaydedildi.

Almanya Federal Motorlu Taşıtlar Dairesi, 37 bini Almanya’da olmak üzere dünya çapında yaklaşık 250 bin aracın geri çağrılacağını duyurdu.

Geri çağırmadan, Mercedes’in 2023 yılı üretimi AMG GT, C-Serisi, CLE, E-Serisi, EQE, EQS, GLC, S-Serisi ve SL modelleri etkilenecek.

Alman haber ajansı DPA’nın haberine göre Mercedes-Benz, söz konusu araçların belirli parçalarını ücretsiz değiştirecek. Planlanan değişim, ekipmana bağlı olarak 2 ila 5,5 saat sürecek.

Türkiye, 'Döner' ismi için AB'ye tescil başvurusu yaptı Türkiye, 'Döner' ismi için AB'ye tescil başvurusu yaptı

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.