Yüksek seyreden enflasyon değerlerine dikkat çeken KPN, 1 Temmuz itibariyle internet ve TV abonelik ücretlerinde zam yapacağını açıkladı. Geçen yıl abonelik ücretlerine 1,90 euro zam yapan şirket, bu yıl ortalama 3,17 euro zam yapmayı planlıyor.

Bir KPN yetkilisi nu.nl sitesine yaptığı açıklamada, Merkezi İstatistik Bürosu (CBS) verilerine göre hareket edildiğinde yüzde 10’luk bir zam yapılması gerektiğini ancak bunu müşterilerine yansıtmak istemediklerini belirtti. Yetkili “Fiyat artışını aylık en fazla 4 euro yani yüzde 6,4 ile sınırlı tuttuk” dedi.

Bu fiyat artışı, sadece internet ve televizyon abonelikleri için geçerli olacak ve 23 Ocak 2023'ten önce yapılan tüm abonelikler için uygulanacak. En ucuz internet aboneliği aylık 2,72 euro, en pahalı internet aboneliği ise 4 euro artacak. Fiyat artışı, XS4ALL müşterileri için de geçerli olacak.

ESPN Complete gibi ek kanal paketleri veya Recording Package ve KPN Secure gibi hizmetlerde fiyat artışı uygulanmayacak.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.