Özellikle son haftalarda yağışlı ve serin geçen hava şartları önümüzdeki günlerde yerini sıcak, yaz havasına bırakacak.

Bu hafta sonunda yer yer yağışlı geçeceğini belirten meteorologlar, sıcaklıklar bugünden itibaren yükselmeye başlayacağını vurguluyor. Hafta içinde sıcaklıkların 25 ila 27 derece arasında seyredeceği belirtiliyor.

Önümüzdeki bir haftalık döneme bakıldığında sadece Cumartesi gününün yoğun olarak yağışlı geçeceği görülmekte. KNMI Meteoroloji enstitüsüne göre yarın özellikle sabah saatlerinde etkili olacak yağmur öğleden sonra yerini yer yer güneşe bırakacak. Sıcaklıklar ortalama 23-24 derece civarında olacak.

Pazar günü sakin bir hava olacağı tahmin ediliyor. Pazartesi günü 22 ila 26 derece arasında seyredecek sıcaklıkların hafta içerisinde 27 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Maksym Sunytsia - Pexels.com

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş